Tuotevalikoimamme

korotettu sänky jonka alla vaatetangot
Korotetut sängyt

Sängyt, joiden alla on säilytystilaa. Korotettu sänky sopii erinomaisesti esimerkiksi alkoviin. Säilytystila voidaan jakaa vetolaatikoihin, pyörällisiin laatikoihin tai ovien taakse. Korkeaan tilaan mahtuu vaikka ulosvedettävä vaatekaappi. 

Parvisänky rimaseinällä ja vinotikkailla
Parvisängyt

Kiinteät ja tukevat parvisängyt sekä kerrossängyt tilan mittojen mukaan valmistettuna. Parvisänkyyn voidaan yhdistää säilytystilaa, kirjahyllyjä sekä työpiste. Porrasvaihtoehtoina on pystytikkaat, vinotikkaat tai säilytyslaatikkoportaat. 

Keittiöt

Valmistamme ja suunnittelemme keittiöt yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja tilan mittojen mukaan. Tyypillisin materiaali keittiöidemme rungoissa on koivuvaneri. Teemme myös keittiön tuunauksia maalaamalla tai vaihtamalla vanhat ovet ja työtasot uusiin.

Kirjahyllyt

Build-in-kirjahyllyt ja pienemmätkin hyllykokonaisuudet valmistamme pääosin massiivipuisena koivusta, tammesta tai saarnesta. Pintakäsittelynä suosimme öljyä ja vahaa, mutta usein tilaan sopii parhaiten maalattu pinta, jolloin puumateriaaliksi valikoituu koivu tai mänty.  

ravintolakalusteet
Kaapistot

Vaatekaapistot, eteiskaapistot ja muut säilytysratkaisut tiloihin, joihin mittatilaustyönä tehty ratkaisu sopii parhaiten. Korkeaan, kapeaan tai viistoon tilaan, kuten portaiden alle, suunnittelemme juuri tarpeisiin sopivan kokonaisuuden. 

ravintolakalusteet
Myymäläkalusteet

Valmistamme tuotehyllyjä, esitehyllyjä, myyntitiskejä ja myyntipöytiä sekä muita liiketilan kalusteita erityisiin tarpeisiin. 

ravintolakalusteet
Ravintolakalusteet

Toteutamme kalustekokonaisuudet ravintolaan ja kahvilaan yksilöllisesti tilan tarpeiden mukaan yhteistyössä suunnittelutoimistojen kanssa.